Amiben segíthetünk

Szeretnék mélyebben kapcsolódni gyermekemmel, megérteni viselkedését, utat találni hozzá.
Összeállítottunk egy online videósorozatot, amiben sok információt átadunk a kapcsolódási, kommunikációs nehézségekről, szenzoros érzékenységekről, autizmus megnyilvánulásairól. Célunk, hogy segítsük megérteni a gyermeket és megtalálni hozzá az utat, hogy a mindennapok, közösen töltött pillanatok könnyedebbek, örömmel telibbek legyenek.
Online videótréning ezen a linken elérhető
Új nekem az autizmus diagnózis / most lett nyilvánvaló, hogy szociális-kommunikációs nehézségei vannak a gyermekemnek. Hol kezdjem?
Egy telefonos konzultáció során nagyon sok kérdést meg tudunk beszélni. Segíteni tudunk eligazodni a terápiák útvesztőjében és elindulni az úton, hogy a leginkább képes legyen segíti gyermekét.

Jelentkezés

Lehúznak a mindennapok, nem találom az irányt, tehetetlennek érzem magam. Jó volna tisztábban látni.
Személyes vagy telefonos konzultáció során elfogadó, támogató, szeretetteljes térben segítünk átgondolni a jelenlegi helyzetet, tisztán látni, megoldást találni.

Jelentkezés

Szeretném, ha valaki megnézné gyermekemet és otthonunkban személyes találkozás alapján nyújtana segítséget abban, hogy hogyan tovább. / Szeretném látni, hogy hogyan néz ki ez a játékos program a gyakorlatban.
Gyermekkel együtt történő személyes konzultáció egy 3 órás alkalom, amely során 1,5 órát foglalkozunk gyermekével, elmondjuk a tapasztalatainkat, majd át tudják beszélni a felmerülő kérdéseket.

Jelentkezés

Már sok információm van, de nem sikerül átültetni a gyakorlatba mindazt, amit tudok.
Intenzív nap (2X3 órás foglalkozás) során otthonában megmutatjuk, hogy hogyan lehet alkalmazni a tanultakat gyermekével és megfigyeljük, ahogy Ön foglalkozik vele. A megbeszélés során konkrét tippekkel, hasznos tanácsokat tudjuk ellátni.

Jelentkezés

Szeretnék folyamatos pozitív megerősítést és hasznos információkat kapni.
Online KapCsoda Klubban (zárt Facebook csoport) résztvevők által választott témákat vesszük végig és Barbara folyamatosan válaszol a résztvevők kérdéseire. Valamint folyamatosan erősítjük a gyermekre hangolódó hozzáállást.

Jelentkezés

Szeretnék folyamatos megerősítést, tanácsokat kapni, ha elbizonytalanodom. Jó lenne, ha valaki ott állna mellettem.
Az intenzív támogatás a következő elemekből áll:

  • Havi 2 db 1,5-2 órás telefonos konzultáció
  • Plusz kérdezési lehetőség, amikor valami felmerül
  • KapCsoda online klubban való részvétel

Jelentkezés

Szeretnék minden lehetséges segítséget megkapni, hogy egy magasabb szintre emeljem kapcsolatomat gyermekemmel és átalakítsuk a mindennapokat, a közösen töltött időt úgy, hogy az a leginkább támogassa fejlődését.
A 21 napos program során lehetőség van támogató közegben megtalálni az utat a gyermekhez, megtanulni könnyedén, örömtelien kapcsolódni, új szokásokat kialakítani és beépíteni a mindennapokba, együtt fejlődni a gyermekkel. 21 nap alatt egy új szokás meg tud erősödni, így a kialakított kapcsolódásra, hozzáállásra, fejlesztő játékos megközelítésre, megszerzett információkra hatékonyan lehet építeni.

Jelentkezés