Gyermekre Hangolva videótár

Sajátítsa el a gyermekre hangolódó játékstílust könnyedén otthonról online formában!

A videótárra ezen a linken lehet regisztrálni!

Gyermekre Hangolva videótréning

„Nagy lelkesedéssel készítem a videótárat! Az elmúlt 21 évben megszerzett tudásomat, tapasztalataimat adom át a videókon keresztül. Nagyon izgalmas, hogy a mai technika segítségével könnyedén eljuttathatom ezt a tudást Önhöz. Otthonában a saját időbeosztása szerint lesz képes ismereteket, technikákat, megoldásokat elsajátítani akkor, amikor ez Önnek alkalmas. Újra megnézheti a videókat, vagy hallgathatja akár főzés, kertészkedés, takarítás közben, amikor kényelmes, megoldható. A videók után talál majd kérdéseket, amik segítik a tudást gyermekére szabni, konkretizálni, kézzelfoghatóbbá tenni. A kérdésekre a válaszokat emailben el tudja küldeni nekem. Így segíteni tudok a még pontosabb megértésben, az ismeretek egyénre szabásában. Ez ad lehetőséget arra is, hogy a felmerülő kérdéseket megvitassuk, el tudjam kísérni a tanulás folyamatában. A képzés végén pedig egy telefonos konzultáció keretében át tudjuk beszélni a képzési anyagot. Valamint azt, hogy hogyan tudja a leginkább alkalmazni új tudását gyermekével való kapcsolódás mélyítésére és gyermeke fejlődésének támogatására.” – szeretettel: Barbara

Gyermekre Hangolva Alapok

A gyermekre hangolódó játék és fejlesztési megközelítés alapjait tartalmazza. Az információkat videókon és írásokon keresztül adja át. Az alábbi videók szerepelnek benne 3 fő témára osztva. A 3 témához több oldalas írásos kiegészítés is társul, kérdések és tevékenységek segítik a tudás elmélyítését.

Újdonság!

Szeretném még inkább megkönnyíteni az ismeretek elsajátítását és segíteni abban, hogy a videótréning anyagát leginkább gyermekére tudja szabni. Ezért kiegészítettem a videótréninget email és telefonos konzultációval. Minden videó végén szerepelnek kérdések, a válaszait el tudja küldeni nekem emailben. Ezekre reagálni fogok és végigkísérem a folyamaton. Lezárásként pedig egy másfél órás telefonos konzultáció során további segítséget tudok nyújtani Önnek. A jelenleg fennáló időszakban a videótréning díja nem változik, csak tartalmilag bővül a konzultációkkal.

Amennyiben már rendelkezik Gyermekre Hangolva Alapok kurzussal és szeretné a bővített verziót, erre a linkre kattintva talál több információt.

Zártság
Amikor a gyermek nem képes figyelni
Zárt tevékenységek megnyilvánulási formái
Mit tehetek, ha a gyermek zárt?
Érzékenység, szenzoros ingerek
Sajátélményű gyakorlat – zavaró szenzoros ingerek
Sajátélményű gyakorlat – zártság vizualizáció
Hozzáállás zártság esetén
Nyitás
Nyitás jelei
Hasznos gondolatok nyitással kapcsolatban
Játékötletek, amikor a gyermek megnyílik
Fejlődés segítése
Játék, a fejlődés segítésének alapja
Hogyan integráljuk a fejlődést segítő célokat a játékba?
Hasznos gondolatok a fejlődés segítése kapcsán
Játékalkalom részlet
Játékvideó elemzéssel

Videótréning bemutatása

Kinek szól a Gyermekre Hangolva Videótréning?

A Gyermekre Hangolva Alapok díja: 15.000 Ft

A videótár ezen a linken érhető el

ÁFA-s számla igény esetén

A Teachable-ben (videótréning háttérrendszere) vásárláskor nincs lehetőség ÁFA-s számla kiállítására. Amennyiben Önnek ÁFA-s számlára van szüksége, kérjük adja meg a számlázási adatait és az email címét. Elküldjük a magyar számlaszámot, ahova utalni tudja a kurzus díját. Majd az utalás beérkeztekor a személyre szóló linket, amin keresztül be tud jelentkezni.
Fontos! ÁFA-s számlát arra a névre tudunk kiállítani, ahonnan az utalás érkezik.

    Válogatás a Gyermekre Hangolva Alapok videóiból

    Vissza a szolgáltatásokhoz