Email és telefonos konzultációval bővült a Gyermekre Hangolva Alapok online videótréning

 

A Gyermekre Hangolva Alapok online videótréning a motiváció- és játékközpontú szociális, kommunikációs fejlesztés alapjait adja át.

Sok visszajelzést kaptam szülőktől, hogy a videótréning segített jobban megérteni gyermekeiket, kapcsolódni hozzájuk, hatékonyabban segíteni fejlődésüket.Számomra nagyon megható és inspiráló, amikor a szülők energiát és időt fektetnek abba, hogy megtalálják az utat gyermekükhöz.
Sokat szoktam azon gondolkozni, hogy hogyan tudnék még inkább segíteni. Így született meg az ötlet, hogy a videótréninget email és telefonos konzultációval bővítsem.

Minden videó végén szerepelnek kérdések, a válaszait el tudja küldeni nekem emailben. Ezekre reagálni fogok és végigkísérem a folyamaton. Lezárásként pedig egy másfél órás telefonos konzultáció során további segítséget tudok nyújtani Önnek.

A jelenleg fennáló időszakban a videótréning díja nem változik, csak tartalmilag bővül a konzultációkkal.

A videótréning ezen a linken érhető el

Amennyiben már rendelkezik Gyermekre Hangolva Alapok kurzussal:

 

Egy új tréningoldalt alakítottunk ki a Gyermekre Hangolva rendszeren belül.
VISZONT! NE vásárolja meg az új tréninget, hanem jelezze a lenti regisztrációs felület kitöltésével szándékát, hogy szeretné a kibővített videótréninget.

Amennyiben teljes áron vásárolta meg anno a Gyermekre Hangolva Alapokat, úgy kap egy ingyenes kupont az új tréninghez és kezdheti is.

Amennyiben kedvezményesen vásárolta meg anno a Gyermekre Hangolva Alapokat, úgy a különbözetet szükséges csak fizeti. Ehhez kap egy kupont és a kupon linkjén keresztül csak a különbözet jelenik meg a vásárláskor.

Várom szeretettel!

Megosztás: