Online KapCsoda Klub

Autizmusban érintett gyermekek szüleinek, pedagógusainak

Gyermekre hangolódó szemlélet

Motivációközpontú, játékalapú hozzáállás

Szociális, kommunikációs fejlesztéssel kapcsolatos információkÖnismeretPozitívumokra fókuszálásElfogadó, szeretetközpontú közösség

Azt tapasztalom, hogy hatalmas lehetőség és erő van egy olyan vezetett online közösségben, ahol a tagokat annak a szándéka hozza össze, hogy gyermekeik fejlődését gyermekre hangolódó módon, pozitív, fejlődésre koncentráló hozzáállással támogassák.

Klub működése:

A klub zárt facebook csoportban történik. A csoportot Balla Barbara vezeti, aki folyamatosan aktív részese a csoportnak.

HAVONTA

3 témát veszünk végig párhuzamosan a következő szempontok alapján:

JELENLEGI TÉMÁK (május 25.-június 25.):

Amire szükség van:

Facebook hozzáférés

A klub zárt Facebook csoportban történik. Ha még nem rendelkezik Facebook profillal és nem szeretne részt venni a Facebook világában, de szívesen csatlakozna a klubhoz, akkor érdemes kifejezetten erre a célra létrehozni Facebook profilt valamilyen fiktív névvel. Ha a profil nem a valódi nevet tartalmazza, akkor jelezze nekünk, hogy tudjuk, ki szeretne csatlakozni a megadott név alatt.

Díj:
5000 Ft / hó / család – anya, apa (gyermeket nevelő felnőtt), nagyszülő csatlakozhat egy díj keretében – a hónap a befizetés napján indul

Szükség esetén alapítványi támogatás igényelhető a klub díjára. Támogatás iránti igényét a befizetési számlaszámot tartalmazó emailünkre válaszolva legyen kedves jelezni!

Bármikor bekapcsolódhat a klub életébe és bármikor kiléphet belőle.

Ha tudja előre, hogy hosszabb távon szívesen részt venne a klubban és kényelmesebb, akkor több havi díjat is tud előre utalni.

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Amennyiben 2 napon belül nem kap tőlünk visszaigazolást, kérjük jelezze felénk a kapcsolat oldalon keresztül.

Várjuk szeretettel!

Vissza a hírekhez