Gyermekre Hangolva videótréning

Sajátítsa el a gyermekre hangolódó játékstílust könnyedén otthonról online formában!

A kurzusra ezen a linken lehet regisztrálni!

Gyermekre Hangolva videótréning

„Nagy lelkesedéssel készítem a videótárat! Az elmúlt 17 évben megszerzett tudásomat, tapasztalataimat adom át a videókon keresztül. Nagyon izgalmas, hogy a mai technika segítségével könnyedén eljuttathatom ezt a tudást Hozzád. Otthonodban a saját időbeosztásod szerint leszel képes ismereteket, technikákat, megoldásokat elsajátítani akkor, amikor ez Számodra alkalmas. Újra megnézhetsz egy videót vagy hallgathatod akár főzés, kertészkedés, takarítás közben, amikor kényelmes, megoldható. A videók után találsz majd kérdéseket, amik segítik a tudást gyermekedre szabni, konkretizálni, kézzelfoghatóbbá tenni. Illetve egy-egy tevékenységre is buzdítalak majd, hogy ki is próbáld azt, amit hallottál a videóban. Hiszek abban, hogy ez a tanulási forma hasznos Számodra és ugyanolyan hatékonyan át tudom adni ismeretimet, mintha egy személyes képzés keretein belül találkoznánk. Várlak szeretettel az éterben, hogy még inkább képes legyél gyermekedre hangolódni és még mélyebben felfedezni a benne élő csodát!” – Barbara

Gyermekre Hangolva Alapok

A gyermekre hangolódó játék és fejlesztési megközelítés alapjait tartalmazza. Az információkat videókon és írásokon keresztül adja át. Az alábbi videók szerepelnek benne 3 fő témára osztva. A 3 témához több oldalas írásos kiegészítés is társul, kérdések és tevékenységek segítik a tudás elmélyítését.

Zártság
Amikor a gyermek nem képes figyelni
Zárt tevékenységek megnyilvánulási formái
Mit tehetek, ha a gyermek zárt?
Érzékenység, szenzoros ingerek
Sajátélményű gyakorlat – zavaró szenzoros ingerek
Sajátélményű gyakorlat – zártság vizualizáció
Hozzáállás zártság esetén
Nyitás
Nyitás jelei
Hasznos gondolatok nyitással kapcsolatban
Játékötletek, amikor a gyermek megnyílik
Fejlődés segítése
Játék, a fejlődés segítésének alapja
Hogyan integráljuk a fejlődést segítő célokat a játékba?
Hasznos gondolatok a fejlődés segítése kapcsán
Játékalkalom részlet
Játékvideó elemzéssel

Videótréning bemutatása

A Gyermekre Hangolva Alapok díja: 20.000 Ft

A videótréning ezen a linken elérhető

ÁFA-s számla igény esetén

A Teachable-ben (videótréning háttérrendszere) vásárláskor nincs lehetőség ÁFA-s számla kiállítására. Amennyiben Önnek ÁFA-s számlára van szüksége, kérjük adja meg a számlázási adatait és az email címét. Elküldjük a magyar számlaszámot, ahova utalni tudja a kurzus díját. Majd az utalás beérkeztekor a személyre szóló linket, amin keresztül be tud jelentkezni.
Fontos! ÁFA-s számlát arra a névre tudunk kiállítani, ahonnan az utalás érkezik.

Válogatás a Gyermekre Hangolva Alapok videóiból

Gyermekre Hangolva Plusz

Gyermekre Hangolva Alapok anyagára építkezve további területeket vesz végig a Gyermekre Hangolva Plusz. 3 hónapon keresztül hetente új videó kerül fel a videótárba. Minden hónapban a 2. hét végéig lehet kérdéseket beküldeni, amikre a válaszok a 4. hét videójában szerepelnek majd. Amennyiben később kapcsolódik be a Gyermekre Hangolva Plusz kurzusba, úgy a korábban elkészült videókat meg tudja majd tekinteni. A Gyermekre Hangolva Plusz anyagait korlátlan ideig lesz képes elérni.

Gyermekre Hangolva Plusz videói az Alapok után lesznek igazán hasznosak. Tartalmaznak utalásokat az Alapokban elhangzott információkra, azok ismeretét feltételezik a videók. Ezért a Plusz kurzus nem nyilvános. Azok számára elérhető, akik megvásárolták az Alapokat. Az Alapok megvásárlása után közvetlenül képes lesz a Gyermekre Hangolva Plusz kurzust is megvásárolni. November végéig a Plusz kurzus dinamikusan bővül, a beérkező kérdések által.

Gyermekre Hangolva Plusz videói:

Rugalmatlanságból át a rugalmasságba: már elérhető!

Amiről szól a videó:
Mi állhat a rugalmatlanság hátterében és hogyan lehet segíteni? Négy kategóriára osztom a rugalmatlan viselkedéseket és ezek bemutatása mellett arról is beszélek, hogy mit tehetünk a gyermek rugalmassága érdekében.

Nehézséget okozó viselkedések lehetséges okai és megoldásai: már elérhető!

Amiről szól a videó:
Három kategóriába sorolva veszem végig a nehézséget okozó viselkedéseket és azokat a gondolatokat, szempontokat, megoldásokat, amik segíthetnek ezekben a helyzeteket. Valamint beszélek arról, hogy milyen hozzáállást érdemes gyakorolni ezekben a szituációkban.

A kommunikációs szándék erősítése: már elérhető!

Amiről szól a videó:
A kommunikáció egy összetett folyamat, rengeteg lépésből áll. Több ponton átsegíthetjük gyerkőceinket, ahol nehézséget tapasztalhatnak meg. Végigveszem azokat a technikákat, hozzáállásokat játékötletekkel kiegészítve, amik segítik a gyerekeket abban, hogy elinduljanak a kommunikáció útján, bármilyen szinten is áll beszédfejlődésük: kicsit vagy már mondatokban beszélnek, de még kevésbé kommunikálnak.

Barátkozás

Spontaneitás, belső szándékból fakadó megnyilvánulások

Meggyőződések, amiket gyermekeinknek tanítunk – önbizalom erősítése

Beilleszkedés közösségbe

Autizmusról általában – tapasztaltok, tippek, kis és nagy dolgok

Szemléltetés: eljátsszuk, ezáltal szemléltetjük a korábban elhangzottakat

A Gyermekre Hangolva Plusz kurzus díja: 25.000 Ft

A Gyermekre Hangolva Plusz kurzus az Alapok tartalmára épül. Ahhoz, hogy a leghatékonyabb ismeretszerzést tegye lehetővé, mindenképpen az Alapokkal érdemes kezdeni. Amennyiben még nem vásárolta meg a Gyermekre Hangolva Alapok kurzust, akkor most egyben elérhető az Alapok és a folyamatosan bővülő Plusz:

A Gyermekre Hangolva Csomag ezen a linken érhető el

Ha először csak az Alapok kurzust szeretné megvásárolni, azt a következő linken érheti el:

A Gyermekre Hangolva Alapok kurzus ezen a linken érhető el

Vissza a szolgáltatásokhoz

Megosztás: