Konzultáció, videóelemzés

Balla Barbara

Barbarával, a KapCsoda szakmai vezetőjével (személyesen Budapesten – Zuglóban vagy telefonon)

Amiben a konzultáció segíthet:

  • Fel tudja tenni kérdéseit gyermekével kapcsolatban. Bármilyen nehézséget, elakadást, fejlesztendő területet meg tud beszélni Barbarával. Átbeszélhetik a játékalapú fejlesztés céljait, technikáit, mi az, ami segítene gyermekének, hogyan. Tudnak játékötleteket, fejlesztési lépéseket, megoldásokat találni.
  • Segítő beszélgetésre is van lehetőség. Ez akkor nagyon hasznos, ha valamilyen elakadást érez vagy van olyan, ami Önnek nehézséget, kellemetlen érzéseket okoz. A segítő beszélgetés egy teljesen indirekt beszélgetési módszer, amely arra hivatott, hogy segítsen elakadásokat megoldani, stratégiákat kidolgozni, összefüggéseket átlátni, válaszokat találni.

Amiben a videóelemzés segíthet:

  • A videóelemzés egy hatékony tanulási, fejlődési mód, hogy még ügyesebben legyen képes foglalkozni gyermekével és az együtt töltött időt valódi minőségi és fejlődést segítő idővé tudják varázsolni. Egyrész Ön is látja, hogy mi is történik a gyermekével való foglalkozás során, másrészt nagyon pontos képet ad arról, hogy hol vannak esetleges elakadások, hol érdemes változtatni a pozitívabb fejlődés érdekében és mik azok, amik nagyszerűen működnek. Barbara is látja gyermekét és ezáltal még pontosabb válaszokat tud adni kérdéseire.

Konzultáció vagy videóelemzés előtt az online videótréninget érdemes áttanulmányozni. Rengeteg kérdésére fog választ kapni, illetve iránymutatást kap, hogy hogyan foglalkozzon gyermekével. Így a konzultáció vagy videóelemzés során már tovább tud haladni, hogy egy következő szintre tudja emelni gyermekével való foglalkozás hatékonyságát.

A Gyermekre Hangolva Alapok kurzus ezen a linken érhető el

Konzultáció vagy videóelemzés díja: 14.000 Ft / alkalom
(1,5 órás)

3 alkalom előzetes kifizetése esetén: 36.000 Ft / 3 alkalom.
Az alkalmakat lehetőség van előre beütemezni vagy egyes alkalmak végén egyeztetni.
A 3 alkalom tartalmazhat konzultációt és videóelemzést vegyesen.

Technikai kivitelezés videóelemzés esetén: Ön 15-20 perces játékvideót vagy videókat készít, amiket online file-tárolóba (dropbox, onedrive, google drive) vagy youtube-ra tud feltölteni, illetve file-megosztó rendszeren keresztül elküldeni (wetransfer, mammut mail). A videókat rövidebb darabokban is felveheti a könnyebb megosztás, feltöltés érdekében. Több videót is készíthet. Ezeket az alkalom során nézi meg Barbarával együtt. Ha az alkalom telefonon keresztül történik, akkor mindenki a saját számítógépén nézi a videókat és közben azokat megállítva megbeszélik azt, ami hasznos és segít.

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, kérjük adja meg elérhetőségét és munkatársunk keresni fogja.

Vissza a szolgáltatásokhoz

Megosztás: