Támogatói program

Elindítottuk támogató programunkat, mellyel bárki részese lehetne annak, hogy segítséget nyújtson egy autizmusban érintett gyermeknek és családjának. A támogatói program keretein belül  három alkalmas konzultációs csomagot kapnak az érintett családok.

Autizmusban érintett gyermeket nevelő családok mindennapjai tele vannak kihívásokkal. Nagyon kevés az alanyi jogon elérhető terápia, legtöbb család saját forrásból finanszírozza gyermeke fejlesztését. Általában a szülők fáradtak, kétségbeesettek és gyakran számolnak be arról, hogyha még képesek is magánfejlesztésre járatni gyermekeiket, akkor is nagyon kevés az a segítség, információ, amit ők maguk tudnak a mindennapokban hasznosítani gyermekük segítése érdekében, vagy valami, ami őket támogatná lelkileg.

A konzultációs csomag abban képes segíteni a családokat, hogy átlendüljenek egy-egy nehéz időszakon, támogatást, használható tudást kapjanak.

A konzultációk végén összegyűjtjük, hogy azok mit adtak a családoknak. Az adományozók visszajelzést kapnak arró, – természetesen név nélkül – hogy támogatásuk mennyit jelentett az adott családnak.

Ha szívügye ez a téma, vagy van lehetősége támogatni egy családot ezen az úton, akkor így tudja ezt megtenni:
Egyszeri vagy akár havi támogatásra is van lehetőség. Az összeget Ön dönti el. Egy család 3 alkalmas konzultációs csomagja 20.000 Ft, amit több támogató által adományozott összegekből is össze tudunk tenni.

Amennyiben szívesen támogatna egy családot, kérjük küldje el nekünk email címét és nevét. Majd átküldjük Önnek a KapCsoda Alapítvány számlaszámát, ahova a támogatást tudja utalni.
Amikor pedig megtörtént a konzultáció, a család név nélküli beszámolóját az Ön által megadott email címre küldjük majd el.

Szeretnék Támogató lenni

    Szeretnék jelentkezni konzultációra

    3×1 órás, díjmentes telefonos konzultáció a jelentkezések sorrendjében, a támogatói keret függvényében